Apartament Executiv

Apartament Executiv

Descriere

Atmosfera apartamentelor este una deosebit de caldă, ce include mobilierul deosebit din lemn masiv de culoare alba, conferind eleganţă și subtilitate. Tablourile originale surprind plăcut şi întregesc atmosfera de eleganţă a unui hotel de la mare, fără vârstă, care se adresează spiritului.
- Apartamentul Executiv  cu o suprafață de  43 mp, este compus din dormitor cu un pat matrimonial și un pat single, TV, dressing și comodă iar camera de zi este  prevăzută cu o canapea extensibilă de 140×200 cm, birou de lucru, masa și patru scaune, minibar, TV, telefon, conexiunea la internet wireless gratuită și sistemul de acces în cameră se face pe baza cartelelor magnetice.
- Apartamentul beneficiază de doua televizoare, unul în zona de relaxare și unul în dormitor.
- Camera de baie este dotată cu cabină de duș, lavoar și vas de toaletă. Uscătorul de păr, oglinda pentru cosmetică și articolele de toaletă gratuite vin în întâmpinarea nevoilor dumneavoastră.
- Apartamentele Executiv sunt situate la nivelul superior al structurii și  sunt prevăzute cu balcon. Ferestrele mari ale camerelor vă oferă posibilitatea de a vă delecta privirea cu imaginea Mării Negre și a ambarcațiunilor acostate în larg.
 
- Descoperiţi relaxarea în apartamentele noastre într-o notă de lux și eleganţă!
 
- Poate acomoda maxim 5 persoane și la cerere se poate suplimenta cu un pat pliant contra cost în limita disponibilității.

Politica referitoare la fumat: ​Fumatul nepermis.

  Facilități:
  - Aport natural aer proaspăt marin
  - Internet Wireless gratuit
  - Aer condiționat
  - Balcon 2.2 mp
  - Pat matrimonial
  - Birou de lucru
  - Mobilier din lemn masiv
  - TV
  - Minibar
  - Oglindă pentru cosmetică
  - Uscător de păr
  - Telefon
f