OFERTE

OFERTA cazare pe termen lung
Alegeți minim 7 nopți de cazare și puteți beneficia de o reducere a tarifului sejurului dumneavoastră. Pentru cei care aleg să stea mai multe nopți am pregătit și facilități speciale în funcție de numărul de nopți ales. 

Vouchere de vacanță
Hotel Tadora acceptă plata serviciilor hoteliere prin intermediul tichetelor de vacanță, în condițiile stipulate de lege.
Cum pot plăti cu vouchere / tichete de vacanță?
În funcție de suma totală de plată a vacanței există următoarele situații : 
Valoarea sejurului tău este egală cu valoarea tichetelor de vacanță. În acest caz, trebuie să achiți cu tichetele de vacanță pe care le ai.
Valoarea vacanței tale este mai mare decât valoarea tichetelor de vacanță. În această situație, diferența dintre valoarea pachetului de servicii turistice și valoarea tichetelor de vacanță trebuie să o achiți prin orice alte modalități de plată (numerar, ordin de plată, card etc).
În situația în care valoarea rezervării tale este mai mică decât valoarea tichetelor de vacanță,  deoarece legea prevede că nu putem să achitam rest în bani  la tichetele de vacanță, atunci este necesar să adăugăm servicii suplimentare în limita posibilului (zile în plus de cazare, servicii de masă suplimentare etc) până la cel puțin egalul valorii tichetelor de vacanță. În cazul în care nu este posibil, diferența nu se returnează.

Pentru a putea sa le utilizezi, tichetele tale de vacanță trebuie să îndeplinească următoarele condiții obligatorii: 
- să fie pe numele celui care beneficiază de vacantă
- elementele de securitate ale tichetelor să fie vizibile și în bună stare
- să nu fie expirate (valabilitatea lor este 1 an de zile)
- să nu fie distruse, perforate sau capsate
- să nu fie lipite
- să nu fie îndoite sau pliate
- codul de bare să fie intact

Dacă doriți o rezervare cu plata în tichete de vacanță, trimiteți un e-mail la adresa: contact@hoteltadora.ro cu toate detaliile sejurului plătit.
Vă așteptăm cu drag!
f